06.04.2020

  • Leu- Se produc schimbări majore pe cerul astral și cine nu se adaptează se poate trezi cu chestiuni bruște, neașteptate acum în prag de Sărbători.

  • Opoziția Soarelui natal cu Lilith(Malefica) din Pești vă poate bariere la care nici cu gândul nu gândiți...Pentru ridicarea lor trebuie să vă studiez astrograma karmică.

  • Cum și Soarele și Luna fac aspecte de cuadratură cu alte două planete(vedeți ce am scris la celelalte zodii), încep tensiunile.

  • Compatibilitatea este un subiect foarte delicat și, mai ales, individualizat și nu ține de alegerile voastre, de multe ori greșite.

06/12/19 13:12

Horoscop săptămânal 8 - 14 decembrie 2019, prezentat de Mariana Cojocaru. Se produc schimbări majore pe cerul astral și cine nu se adaptează se poate trezi cu chestiuni bruște, neașteptate

HOROSCOP.Astrologul Mariana Cojocaru anunță o săptămână în care intrarea Lunii în cuadratură cu Jupiter intrat în Capricorn vine cu efecte nebănuite pentru două zodii. Iată cum va fi a doua săptămână a lunii decembrie pentru toate zodiile: HOROSCOP. Leu- Se produc schimbări...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook