05.04.2020

PE SCURT

  • Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru toată luna februarie 2020.

  • HoroscopLeu.Dacă ați citit și la celelalte zodii, veți înțelege că singurătatea nu ucide, ci mai degrabă lupta cu viața ne poate afecta sănătatea(Mercur intră în Pești).

  • Horoscop Berbec: Berbecii au o lună în care trebuie să învețe să aibă mai mult discernământ și să abordeze toate probleme care îi interesează în cu totul altă modalitate.

  • Cum sunteți zodia opusă Berbecului, să știți că Stellium-ul menționat face cuadratură și cu Soarele vostru natal pe Axa Kamică).

02/02/20 10:24

Horoscop saptamanal 2 – 8 februarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă plină de blocaje

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 2 – 8 februarie 2020.Stellium-ul format din Jupiter, Pluto, Saturn și Karma Negativă vor afecta atât casa, cât și familia și cariera și vor crea multe probleme de toate felurile. Horoscop Leu.Dacă...

Jurnalul ·

Horoscopul runelor pentru luna februarie 2020. Urmează o lună puternică în ceea ce privește dragostea, plină de pasiune

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru toată luna februarie 2020. Horoscop Berbec: Berbecii au o lună în care trebuie să învețe să aibă mai mult discernământ și să abordeze toate probleme...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook