17.07.2019

PE SCURT

  • Horoscop12 iunie Taur Traversezi o perioadă favorabilă finalizării unor proiecte importante, iar în relaţia cu cei dragi accentul se va pune în mod special pe aspectele practice şi pe asumarea unor angajamente.

  • Horoscop12 iunie Leu În plan personal ai parte de momente momente plăcute, însă astăzi eşti preocupat mai ales de imaginea ta în contextul socio-profesional.

  • Horoscop12 iunie Fecioara Legăturile cu străinătatea, fie că este vorba de studii, fie de diverse tipuri de parteneriate, trebuie privite în mod realist, pragmatic.

  • Deşi ai la dispoziţie câteva idei originale, stai încă să cântăreşti cât mai bine situaţia ta economică.

11/06/19 19:22

Horoscop zilnic 12 iunie 2019: Capricornii reuşesc să finalizeze tot ceea ce îşi propun

Horoscop 12 iunie Berbec Concentrarea pe anumite proiecte de la locul de muncă precum şi nevoia de a găsi partenerii potriviţi îţi consumă destulă energie, de aceea, un răstimp pentru odihnă şi mai ales pentru relaxare ar fi binevenit. Horoscop 12 iunie Taur Traversezi...

Jurnalul ·

Horoscop 12 iunie 2019. Primeşti o veste ce îţi strică toate planurile

Horoscop Berbec.Numai de tine depinde să restabileşti echilibrul într-o situaţie care nu ar face plăcere nimănui. În mâna ta se află leacul acestei situaţii şi vei descoperi că orice problemă are rezolvare dacă adopţi o atitudine optimistă, tonică, pozitivă. Luptă cu stările...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook