28.01.2020

PE SCURT

  • Horoscop 20 august Taur Dacă eşti atent, astăzi poţi echilibra în mod armonios cerinţele practice ale vieţii de familie cu necesitatea de a te bucură de viaţă, îmbinând utilul cu plăcutul.

  • Horoscop 20 august Gemeni Astăzi te poţi implică în activităţile care au legătură cu rudele, mai mult sau mai puţin apropiate dar şi în punerea la punct a propriei afaceri.

  • Horoscop 20 august Rac Astăzi atenţia la detalii şi pragmatismul în comunicare îţi măresc astăzi şansele de a obţine o măririe de salariu sau a altor beneficii financiare.

  • Eşti plin de entuziasm şi iei decizii bune de parteneriat.

19/08/19 19:13

Horoscop zilnic 20 august 2019: Racii trebuie să-şi folosească energia în mod constructiv

Horoscop  20 august Berbec Zona partenerială fiind activată, eşti motivat să faci rapid impresie la locul de muncă dar şi să priveşti lucrurile într-o manieră cât de poate de cerebrală, bazată pe lucruri concrete şi decizii mature. Horoscop  20 august Taur Dacă eşti...

Jurnalul ·

Horoscop zilnic, 20 august. Capricornii învață să își acorde timp

Horoscop Berbec Bucură-te şi de cele mai mărunte lucruri frumoase care îţi ies azi în cale. Nu aştepta evenimente ieşite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni şi din mărunţişuri. Comportă-te ca un copil care descoperă în jurul lui atât de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook