20.10.2019

  • Proiectul Gastronom:artă contemporană cu patrimoniu culinar, produs de Asociația CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, urmărește creșterea nivelului de conștientizare cu privire la importanța hranei ca parte a patrimoniului imaterial.

  • Duminică, 1 septembrie, ora 11.00, timișorenii sunt invitați la Casa Jecza la vernisaj.

  • Proiectul a inclus organizarea unui concurs în care artiști români au fost invitați să își depună proiecte care abordează tematica hranei, folosind ca materie primă mămăliga.

  • Vor expune artiștii Lorena Brează, Mircea Cîrtog și Andreea Medar, care timp de 10 zile sunt implicați într-o activitate de rezidență culturală.

30/08/19 16:47

Hrana ca parte a patrimoniului imaterial: expoziția Gatronom cu lucrări de artă din mămăligă

Proiectul Gastronom:artă contemporană cu patrimoniu culinar, produs de Asociația CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, urmărește creșterea nivelului de conștientizare cu privire la importanța hranei ca parte a patrimoniului imaterial. Proiectul a...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook