10.07.2020

  • Grupul chinez de telecomunicaţii Huawei va construi reţeaua de telecomunicaţii 5G din Ungaria, a declaratministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, la un forum economic organizat la Shanghai.

  • Peter Szijjarto a precizat că Huawei va colabora cu operatorii de telefonie Vodafone şi Deutsche Telekom pentru a introduce tehnologia 5G în Ungaria.

  • Autoritatea Maghiara pentru Media şi Telecomunicaţii (NMHH) a decis să respingă participarea societăţii Digi Communications N.V. la licitaţia pentru utilizarea frecvenţelor 5G în Ungaria.

  • Guvernele SUA şi României, prin ambasadorii Hans Klemm şi George Maior, au semnat, în data de 20 august 2019, la Washington, un Memorandum de înţelegere cu privire la dezvoltarea tehnologiei 5G.

05/11/19 13:04

Huawei va construi rețeaua 5G în Ungaria

Grupul chinez de telecomunicaţii Huawei va construi reţeaua de telecomunicaţii 5G din Ungaria, a declarat ministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, la un forum economic organizat la Shanghai. Peter Szijjarto a precizat că Huawei va colabora cu operatorii de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook