08.07.2020

PE SCURT

  • După declaratia de astăzi a lui Kelemen Hunor, cred că Bogdan Aurescu va obtine un vot masiv de sustinere in comisiile parlamentare.

  • Sunt convins că, după această afirmatie, si parlamentarii PSD ii vor da un vot pozitiv, chiar daca acceptarea de către el de a face parte din guvernul Orban este discutabilă.

  • Iar calitatea sa actuală de membru al Comisiei de drept international a Natiunilor Unite nu mai are nevoie de comentarii.

  • Probabil că liderul UDMR ar fi preferat, la externe, pe cineva din 'scoala lui Viktor Orban'?!, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

28/10/19 22:11

Hunor: Aurescu "din şcoala Năstase". Adrian Năstase: Îl vor vota şi parlamentarii PSD

"După declaratia de astăzi a lui Kelemen Hunor, cred că Bogdan Aurescu va obtine un vot masiv de sustinere in comisiile parlamentare. Sunt convins că, după această  afirmatie, si parlamentarii PSD ii vor da un vot pozitiv, chiar daca acceptarea de către el de a face parte...

DCnews ·

Kelemen Hunor nu e de acord cu nominalizările lui Aurescu şi Ciucă în guvernul Orban

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că are obiecţii în legătură cu unii miniştri propuşi în cabinetul Orban, făcând referire la Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, şi la Nicolae Ciucă - propus la Apărare. „Cresc în continuare aceste obiecţii....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook