26.02.2020

PE SCURT

  • Reprezentanţii ISU Iaşi informează că la mitingul organizat de PSD în Piaţa Unirii din Iaşi 15 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre acestea fiind transportate la spital.

  • Huoooo, Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie, Hoţii!, Hoţii!, strigă contramanifestanţii care se află în proximitatea Pieţii Unirii.

  • Din când în când, în zgomotul vuvuzelelor se aud scandări împotriva PSD şi liderului acestuia, Liviu Dragnea - Dragnea la închisoare, nu la guvernare, PSD, ciuma roşie.

  • Manifestarea, care s-a dorit a fi o celebrare a Zilei Europei de membrii PSD şi conducerea centrală a partidului, nu a fost lipsită de incidente, însă niciunul dintre acestea nu a fost grav.

09/05/19 22:26

Iaşi: Mitingul PSD s-a încheiat fără incidente majore

Reprezentanţii ISU Iaşi informează că la mitingul organizat de PSD în Piaţa Unirii din Iaşi 15 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre acestea fiind transportate la spital. Şeful ISU Iaşi, colonelul Viorel Molocea, a declarat că persoanele care au fost...

Jurnalul ·

Participanţii la mitingul PSD, din Iaşi, aşteptaţi cu huiduieli de contramanifestanţi, la intrarea în Piaţa Unirii

Participanţii care vin la mitingul organizat de PSD în Piaţa Unirii din Iaşi sunt aşteptaţi cu huiduieli de câteva sute de contramanifestanţi care se află în spatele gardurilor de protecţie amplasate în zonă. Contramanifestanţii aşteaptă la fiecare dintre intrările în Piaţa...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook