23.02.2020

  • Un număr de 28 de localităţi din 11 judeţe şi municipiul Bucureşti au fost afectate în ultimele 24 de ore de vremea nefavorabilă.

  • În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase, au fost afectate 12 autoturisme, opt acoperişuri, şapte locuinţe şi două subsoluri, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmis joi AGERPRES.

  • Pentru protecţia cetăţenilor, în judeţele care s-au aflat sub incidenţa avertizărilor imediate de vreme severă (Bacău, Mureş, Tulcea şi Vaslui), au fost emise şapte mesaje de avertizare pentru populaţie prin sistemul RO-ALERT.

  • În toate zonele afectate de intensificări puternice ale vântului, pompierii au acţionat pentru degajarea a 62 de copaci căzuţi pe carosabil, clădiri sau autovehicule.

04/07/19 10:28

IGSU: 28 de localităţi din 11 judeţe şi Capitala, afectate, în ultimele 24 de ore, de instabilitatea atmosferică accentuată

Un număr de 28 de localităţi din 11 judeţe şi municipiul Bucureşti au fost afectate în ultimele 24 de ore de vremea nefavorabilă. Potrivit IGSU, instabilitatea atmosferică accentuată a produs efecte la nivelul a 28 localităţi din judeţele Bacău, Bistriţa - Năsăud, Braşov,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook