04.06.2020

  • Managerul de proiect al Imobiliarium, Adrian Stănescu, a explicat că, spre deosebire de expoziţia Imobiliarium din Băneasa, cea din Piaţa Universităţii va include oferte de locuinţe din partea de sud a Bucureştiului.

  • Potrivit reprezentanţilor târgului, la Imobiliarium Universitate vor fi prezente peste 70 de proiecte, iar cel puţin patru ansambluri noi vor fi lansate la acest eveniment.

  • Cererea din partea dezvoltatorilor pentru promovare creşte constant de la o ediţie la alta, drept pentru care am hotărât să evităm supra aglomerarea Imobiliarium Băneasa, care ar fi devenit neîncăpător.

  • De asemenea, am luat în considerare necesitatea acoperirii unor noi zone din Capitală, mai accesibile ca preţ, până acum reprezentate mai puţin în cadrul târgului de la Băneasa.

04/09/19 17:44

Imobiliarium Universitate, târg imobiliar pentru cei care caută locuinţe în jumătatea de centru-sud a Bucureştiului

"Imobiliarium, expoziţia imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori-expozanţi, organizează, în premieră, al doilea târg de toamnă în Capitală - pe 21-22 septembrie, în Piaţa Universităţii, pe lângă cel din Băneasa. Printre motivele care au stat la baza extinderii conceptului...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook