05.06.2020

  • Ulterior, inculpaţii au cooptat şi alte persoane pentru a sprijini activitatea grupului, fiecare participant având un rol prestabilit, cu o arie de activități bine definită pentru fiecare din membrii grupării, notează procorurii.

  • Ayahuasca este o băutură tradițională folosită de triburi amerindiene ce are ca bază DMT – dimethyltryptamine – un drog halucinogen de mare risc din familia triptaminelor, ce se regăsește în tabelul anexa nr.

  • Potrivit acestuia, Gelu Oltean a efectuat operațiuni privind circulația unor produse și substanțe toxice fără drept și și-a asumat împreună cu ceilalți inculpați administrarea respectivelor substanţe participanților la ceremoniile organizate.

  • 1 din Legea 143/2000”, se arată în comunicatul DIICOT.

06/03/20 09:52

Inculpat în dosarul „Ayahuasca”, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, Gelu Oltean, trimis în judecată

DIICOT a anunțat, joi, că inculpații din dosarul „Ayahuasca”, Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, concubina acestuia Vanesa Youness şi cetăţeanul britanic Lishman Thomas Ivor Mowbray, au fost trimiși în judecată. Potrivit unui comunicat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook