19.07.2018

PE SCURT

  • Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (19,15), circulaţia încă este intensă pe DN1 Bucureşti - Braşov.

  • Se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu şi între Sinaia şi Buşteni.

  • Pe DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele nu se mai circulă în coloană în zona Vălenii de Munte, iar drumul poate fi folosit ca rută alternativă pe relaţia Ploieşti - Braşov şi retur.

  • În judeţul Constanţa, pe DN39, se circulă cu viteză redusă între Eforie-Sud şi Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia.

12/08/17 20:09

Infotrafic: DN1, trafic în coloană

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (19,15), circulaţia încă este intensă pe DN1 Bucureşti - Braşov. Se rulează în coloană între Sinaia şi Buşteni. Pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, este coloană doar la intrarea...

DCnews ·

Infotrafic: DN1, trafic în coloană

DCnews

Infotrafic: Bară la bară în minivacanță

"Circulaţia este intensă pe DN1 Bucureşti - Braşov. Se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu şi între Sinaia şi Buşteni. Pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, există coloană între limita cu judeţul Braşov şi Buşteni", informează un comunicat al Centrului...

DCnews ·

Infotrafic: Bară la bară în minivacanță

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook