30.03.2020

  • Ancheta în cazul morții copilului de un an și zece luni, la Spitalul Sanador, din București, este blocată de mai mult de zece luni, din cauza absenței unui rezultat al expertizei INML.

  • Scandalul declanșat săptămâna trecută, când Alexandru Cumpănașu a cerut control la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici s-a soluționat cu același răspuns.

  • Practic, medicii legiști pot ține pe loc orice dosar de omor, pentru că nu există nicio prevedere care să le impună rezolvarea într-un anumit termen.

  • Singurul răspuns la întrebările legate de data la care s-ar putea da un rezultat sunt standard: „nu putem interveni în buna desfășurare a cercetării”.

26/08/19 08:00

INML poate da un rezultat și după cinci ani. Timpul de derulare a expertizei e secret profesional.Nu deranjați legiștii! Ei lucrează mai lent și secret

Ancheta în cazul morții copilului de un an și zece luni, la Spitalul Sanador, din București, este blocată de mai mult de zece luni, din cauza absenței unui rezultat al expertizei INML. Practic, medicii legiști pot ține pe loc orice dosar de omor, pentru că nu există nicio...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook