01.12.2021

PE SCURT

  • În egală măsură,puțin peste jumătate dintre cei intervievați se declară îngrijorați de posibilitatea unor atentate teroriste care să afecteze România, potrivit Barometrului INSCOP-ADEVĂRUL.

  • 79,6% dintre respondenți au auzit despre atentatele recente ale Statului Islamic din Tunisia, Siria și Franța, în timp ce 17,5% nu au auzit despre aceste evenimente.

  • Barometrul INSCOP — ADEVARUL despre România a fost realizat de INSCOP Research la comanda Adevărul în perioada 9 — 14 iulie 2015.

  • Volumul eșantionului a fost de 1.075 persoane și este reprezentativ pentru populația României de 18 ani și peste 18 ani.

30/07/15 10:47

Studiu: Majoritatea românilor sprijină iniţiativa introducerii stagiului militar pe bază de voluntariat

În egală măsură,puțin peste jumătate dintre cei intervievați se declară îngrijorați de posibilitatea unor atentate teroriste care să afecteze România, potrivit Barometrului INSCOP-ADEVĂRUL. 79,4% dintre români au o părere bună despre inițiativa introducerii stagiului militar...

Romania TV ·

Inscop: Majoritatea românilor sprijină inițiativa introducerii stagiului militar pe bază de voluntariat

Majoritatea românilor sprijină inițiativa introducerii stagiului militar pe bază de voluntariat, ar susține orice acțiune a armatei române în eventualitatea unui război și percep SUA drept principalul sprijin în cazul unei agresiuni, relevă un sondaj realizat de Inscop....

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook