06.07.2020

PE SCURT

  • Aseară, printre invitații de marcă la recepția organizată de Administrația Prezidențială cu prilejul celebrării Zilei Naționale a României, s-a aflat Adrian Năstase.

  • Fapt consemnat de mai toate canalele de presă împreună cu imaginile de rigoare.

  • Firește, pentru a avea o corectă înțelegere a motivelor invitării lui Adrian Năstase la recepție , respectiv a celor care l-au determinat să dea curs invitației, ar trebui să mergem direct la surse.

  • Din respect pentru sărbătoarea noastră națională și a evenimentului de aseară, mă voi referi, în aceste notații, numai și numai la acele comentarii, pro sau contra, care au păstrat un ton civilizat, decent.

02/12/19 15:03

Inscripție la o fotografie

Aseară, printre invitații de marcă la recepția organizată de Administrația Prezidențială cu prilejul celebrării Zilei Naționale a României, s-a aflat  Adrian Năstase. Fapt consemnat de mai toate canalele de presă împreună cu imaginile de rigoare. Nu numai consemnat, ci și...

Jurnalul ·

Adrian Năstase a participat la recepţia de 1 Decembrie organizată de Klaus Iohannis

Fostul premier Adrian Năstase a fost invitat la recepţia de 1 Decembrie organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni. Este pentru prima dată când fostul lider al PSD participă la un eveniment organizat de echipa preşedintelui Iohannis, transmite Antena...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook