29.09.2020

PE SCURT

  • Cristian Borcea a cerut marţi la Judecătoria Sectorului 4 să fie eliberat condiţionată din penitenciar, susţinând că a muncit non-stop şi a participat la cursuri şi programe în închisoare.

  • Din punctul nostru de vedere, trebuiau evidenţiate aspecte esenţiale în ceea ce priveşte stăruinţa în muncă şi reeducare.

  • Cristian Borcea are o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, rezultată în urma contopirii pedepselor primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi în dosarul transferurilor din fotbal.

  • Cea mai concretă dovadă de regret este că el a plătit prejudiciul.

10/09/19 15:58

Instanţa amână cu o zi decizia privind eliberarea lui Borcea din închisoare

Judecătoria Sectorului 4 va decide, miercuri, dacă admite cererea fostului finanţator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Jilava. Marţi, Judecătoria Sectorului 4 a dezbătut cererea lui Cristian Borcea, însă magistratul care...

Jurnalul ·

Borcea vrea să fie eliberat condiţionat: Fostul finanţator al clubului Dinamo a muncit non-stop în penitenciar

Cristian Borcea a cerut marţi la Judecătoria Sectorului 4 să fie eliberat condiţionată din penitenciar, susţinând că a muncit "non-stop" şi a participat la cursuri şi programe în închisoare. Judecătoria Sectorului 4 a dezbătut marţi cererea lui Cristian Borcea de a fi eliberat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook