03.04.2020

  • „Votul pe care mi l-au acordat românii pentru un nou mandat de președinte al româniei reprezintă pentru mine o onoare deosebită și, în același timp, o mare responsabilitate.

  • Timp de cinci ani, am rămas permanent conectat la problemele reale ale societății, iar prin acțiunile mele m-am opus cu fermitate acelor tendințe regresive pe care le-am considerat un real pericol pentru democrație.

  • (…) În toate activitățile lor, autoritățile publice trebuie să acționeze cu bună credință și să dea dovadă de un atașament autentic față de legea fundamentală și față de valorile democratice”, a adăugat acesta.

  • Președintele a conchis că la alegerile europarlamentare, cu ocazia referendumului pentru justiție și la alegerile prezidențiale, românii au arătat drumul pe care vor să meargă țara noastră.

29/11/19 14:05

Iohannis a atacat CCR, imediat după ce Curtea i-a validat realegerea

Președintele Klaus Iohannis a partipat, aseară, la ceremonia organizată de Curtea Constituțională, în cadrul căreia judecătorii au validat realegerea acestuia pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. după ce a primit hotărârea de validare Iohannis a trecut la un atac virulent...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook