24.05.2019

PE SCURT

  • Klaus Iohannis spunea, în textul sesizării, că nu a fost respectată nici atribuţia Consiliului Fiscal de a emite o opinie cu privire la declaraţia de conformitate semnată de prim-ministru şi ministrul Finanţelor Publice.

  • Anunţul făcut de către acesta vine după ce Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, sesizarea preşedintelui privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, stabilind că actul normativ este constituţional.

  • Parlamentul are ocazia dar în primul rând resposabilitatea să facă rapid corecţiile necesare astfel încât bugetul chiar să fie unul pentru dezvoltarea României, a declarat Klaus Iohannis.

  • Vezi şi:Cioloş, avertisment: O să îi chem la tribunal Tudorel Toader - PSD, tensiuni.

06/03/19 15:36

Iohannis, anunţ privind bugetul după decizia CCR

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va retrimite Parlamentului, spre reexaminare, bugetul de stat pe anul 2019. Anunţul făcut de către acesta vine după ce Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, sesizarea preşedintelui privind Legea bugetului de stat...

DCnews ·

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind bugetul de stat

Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, stabilind că actul normativ este constituţional. Klaus Iohannis spunea, în textul sesizării, că nu a fost respectată nici atribuţia...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook