18.01.2019

  • Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că investiţiile britanice în România ar putea fi mai substanţiale, punctând că trebuie găsite modalităţi de diversificare a legăturilor bilaterale în domeniul afacerilor.

  • Cooperarea comercială româno-britanică este şi ea foarte bună, anul trecut schimburile înregistrând cel mai ridicat nivel din istorie, în valoare de peste 4 miliarde de euro.

  • Aniversăm, în 2018, 15 ani de la crearea parteneriatului strategic stabilit în 2003, care s-a dezvoltat puternic în special în domeniul apărării şi securităţii, dar şi în cel comercial.

  • El şi-a exprimat speranţa pentru un parteneriat bine calibrat şi puternic în ceea ce priveşte relaţiile viitoare dintre Uniunea Europeană şi Regatul Unit.

13/06/18 13:07

Iohannis: Investiţiile britanice în România ar putea fi mai substanţiale

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că investiţiile britanice în România ar putea fi mai substanţiale, punctând că trebuie găsite modalităţi de diversificare a legăturilor bilaterale în domeniul afacerilor. "Cooperarea comercială româno-britanică este şi ea foarte...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook