15.07.2020

PE SCURT

  • Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Bistriţa, că la dezbaterea de marţi vor fi abordate „toate temele de interes” într-o campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale.

  • Candidatul PNL la Preşedinţie a precizat că la întâlnire vor fi prezenţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti, persoane care sunt „foarte bine puse în temă”.

  • Detaliile dezbaterii vor fi comunicate public imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părţile implicate în organizarea acestui eveniment, mai menţionează sursa citată.

  • În opinia sa, lipsa unei confruntări directe nu va afecta prezenţa la vot, din contră, va creşte numărul românilor care vor veni la urne.

16/11/19 16:30

Iohannis: La dezbaterea de marţi vom discuta pe toate temele de interes într-o campanie la prezidenţiale

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Bistriţa, că la dezbaterea de marţi vor fi abordate „toate temele de interes” într-o campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale. Candidatul PNL la Preşedinţie a precizat că la întâlnire vor fi prezenţi politologi,...

Jurnalul ·

Dezbaterea electorală anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, marţi, la Biblioteca Centrală Universitară

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) anunţă că va asigura „un spaţiu neutru” pentru dezbaterea electorală cu formatori de opinie, jurnalişti şi politologi anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, propunerea ca aceasta să se desfăşoare marţi, în Aula...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook