24.01.2021

  • Mesajul a fost prezentat de Sergiu Nistor, consilier prezidențial - Departamentul Cultură, Culte şi Minorități Naționale.

  • Conform președintelui Iohannis, comunitatea evreiască a dat României, în decursul timpului, numeroase personalități importante în toate domeniile vieții sociale, precum cultură, educaţie și știință.

  • Comunitățile evreiești, evreii din România, prin sacrificiile și jertfele lor, prin contribuția lor în plan civic, economic și cultural, sunt o valoroasă filă a istoriei și o parte inseparabilă a patrimoniului nostru.

  • La acest moment de bilanț, reiterez aprecierea pentru rolul esențial pe care l-a avut președintele Federației Comunităților Evreiești, în întreaga perioadă care a trecut de la al III–lea Congres al FCER-CM.

25/11/20 12:00

Iohannis, mesaj pentru comunitățile evreiești: Sunteți de secole acasă aici

Președintele Klaus Iohannis a transmis cu prilejul celui de-al IV-lea Congres al Federației Comunităților Evreiești din România - Cultul Mozaic un mesaj: „Sunteți de secole acasă aici, aveți locul binemeritat atât în prezentul României, cât și în viitorul european pe care...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook