21.10.2020

  • Legea privind declararea zilei de 4 iunie, Ziua Tratatului de la Trianon, a fost un alt prag pe care președintele Iohannis nu a putut să-l treacă.

  • Domnului Iohannis îi va fi greu, când își va face bilanțul mandatelor, să prezinte argumentele pentru care a încercat să blocheze Legea Trianonului chiar la centenarul Tratatului.

  • Același duet Iohanist-Stanciu Livia Rarinca și Simina Tănăsescu (Stauffer s-a retras ?) - la care din motive limpezi s-a atașat în acest caz Varga Attila.

  • Președinția României punea sub semnul îndoielii chiar utilitatea și legalitatea arborării drapelului național pentru marcarea Zilei Tratatului de la Trianon și aprecia că manifestările pot lua o turnură contrară intențiilor organizatorilor (!!).

10/09/20 07:58

Iohannis nu a pierdut doar Trianonul

Legea privind declararea zilei de 4 iunie, Ziua Tratatului de la Trianon, a fost un alt prag pe care președintele Iohannis nu a putut să-l treacă. Dimpotrivă, președintele a mai dat un „recital” care să-l fixeze și mai temeinic într-o galerie de politicieni pentru care interesul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook