15.07.2019

  • Efortul comun al tuturor aliaţilor a permis ca organizaţia să se afirme pe plan mondial ca un garant al stabilităţii, păcii şi dialogului.

  • El a arătat că va continua să acţioneze cu determinare pentru ca NATO să fie tot mai puternică, iar profilul României în Alianţă să fie tot mai vizibil şi consolidat.

  • Potrivit acestuia, unitatea şi coeziunea definesc fundamental priorităţile preşedinţiei în exerciţiu a României la Consiliul Uniunii Europene.

  • În acest scop, trebuie să îmbinăm rolul unic şi cuprinzător pe care îl are NATO în apărarea noastră colectivă cu abordarea integratoare a Uniunii Europene în gestionarea crizelor.

02/04/19 20:47

Iohannis: România e un aliat de încredere, un promotor al valorilor NATO şi un pilon de stabilitate în regiunea Mării Negre

România va continua să fie un aliat de încredere, un promotor al valorilor NATO şi un pilon de stabilitate şi securitate în regiunea Mării Negre, a declarat marţi, în Parlament, preşedintele Klaus Iohannis. "NATO a devenit, în cei 70 de ani de existenţă, singura organizaţie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook