25.02.2020

  • Bărbatul s-a recunoscut vinovat de 28 de acuzaţii de furt, iar amputarea a avut loc, miercuri, în oraşul Sari, a indicat Departamentul Justiţiei din provincia Mazandaran, într-un comunicat.

  • Autorităţile judiciare locale mai precizează că „hoţul profesionist”, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a comis infracţiunile în oraşul Mahmudabad, la Marea Caspică, şi în împrejurimi.

  • Este o încălcare înfiorătoare a demnităţii umane”, a declarat Saleh Higazi, director adjunct al „Amnesty International” pentru Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

  • „Reformele codului penal Iranian, care ar putea pune capăt acestor practici scandaloase, ar fi putut fi instituite de multă vreme”, a subliniat reprezentantul Amnesty International.

25/10/19 20:33

Iran: Unui deţinut condamnat pentru furturi multiple i-au fost amputate mâinile

Unui deţinut iranian, închis pentru furturi multiple, i-au fost amputate mâinile într-o închisoare din nordul ţării, au anunţat autorităţile judiciare locale, declanşând imediat o reacţie de condamnare din partea organizaţiei pentru apărarea drepturilor omului „Amnesty International”,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook