30.05.2023

PE SCURT

  • Conform Poliției Capitalei, bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru violarea sediului profesional și distrugere.

  • Stire initiala Un bărbat beat a reușit să intre în Parlament, spărgând un geam.

  • „Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, transmite sursa citată.

  • Conform unor surse politice, este vorba despre un cetățean irlandez care ar fi petrecut în Centrul Vechi și era atât de beat încât a confundat hotelul cu Palatul Parlamentului.

27/12/21 17:39

Irlandezul care a reușit să intre în Parlament a fost reținut

UPDATE: Irlandezul beat care a reușit să intre în Palatul Parlamentului, sărind un gard și spărgând un geam, a fost reținut. Conform Poliției Capitalei, bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru violarea sediului profesional și distrugere. În zorii zilei de luni,...

Jurnalul ·

Spargere în Parlament. Un bărbat beat a fost prins și dus la Poliție

Un bărbat beat a reușit să intre în Parlament, spărgând un geam. A fost prins și dus la Poliție. Conform Poliției Capitalei, în zorii zilei de luni jandarmii care păzesc Palatul Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, că au prins în clădire un cetățean beat. Din...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook