02.04.2020

  • Guvernatorul palestinian al Ierusalimului a fost din nou arestat,aanunţatpoliţia israeliană, după ce autorităţile au închis, în urmă cu o zi, mai multe organizaţii ale acestei etniidin Oraşul Sfânt.

  • Guvernatorul Adnan Gheith a fost ridicat de la domiciliul său din Ierusalimul de Est, partea palestinianăocupată șiapoi anexată de Israel, şi unde trăiesc 320.000 de palestinieni.

  • Purtătorul de cuvânt al poliţiei israeliene, Micky Rosenfeld, a declaratcă Adnan Gheith este interogat cu privire la activităţi palestiniene la Ierusalim, fără a oferi alte detalii.

  • Conform unui responsabil al Organizaţiei pentru Eliberarea Palestinei (OEP), arestarea pare a avea legătură cu închiderea unor organizaţii palestiniene în Ierusalimul de Est.

21/11/19 15:01

Israel: Guvernatorul palestinian al Ierusalimului a fost arestat

Guvernatorul palestinian al Ierusalimului a fost din nou arestat, a anunţat poliţia israeliană, după ce autorităţile au închis, în urmă cu o zi, mai multe organizaţii ale acestei etnii din Oraşul Sfânt. Guvernatorul Adnan Gheith a fost ridicat de la domiciliul său din Ierusalimul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook