01.06.2020

  • Această decizie a fost luată în acord cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, ministrul său de externe şi ministrul său pe probleme strategice, a adăugat Ministerul de Interne într-un comunicat.

  • Decizia israeliană de a interzice vizita celor două parlamentare americane este scandaloasă, a reacţionat responsabila palestiniană Hanan Ashrawi, membră a Comitetului executiv al Organizaţiei de Eliberare a Palestinei (OEP) într-un comunicat.

  • Această mişcare invită la boicotarea economică, culturală şi ştiinţifică a Israelului cu scopul de a protesta împotriva ocupaţiei Teritoriilor palestiniene.

  • Cu puţin timp înainte, Donald Trump opinase că Israelul ar dovedi o mare slăbiciune dacă le-ar permite celor două alese democrate să intre în Israel.

15/08/19 20:08

Israelul interzice intrarea pe teritoriul său a două parlamentare americane

Autorităţile israeliene au anunţat joi că interzic intrarea în Israel a două parlamentare americane din cauza susţinerii acordate de acestea campaniei de boicotare a statului israelian şi ca urmare a unei cereri a preşedintelui SUA, Donald Trump, potrivit AFP. Ilhan Omar...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook