04.07.2020

  • Miercuri dimineaţă, armata israeliană a revendicat noi atacuri „de mare amploare” asupra poziţiilor regimului sirian şi ale forţelor iraniene Al-Quds în Siria, ţară aliată Iranului, marele inamic regional al Israelului.

  • Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO), care are o reţea extinsă de surse în această ţară aflată în război, a anunţat primele raiduri israeliene drept represalii în cursul zilei.

  • „Aceasta este clădirea principală folosită de Gardienii Revoluţiei (...) pentru a coordona transportul materialului militar din Iran în Siria şi nu numai”, a adăugat oficialul citat.

  • Potrivit armatei, avioanele de luptă israeliene au lovit „12 ţinte militare” în Siria, inclusiv depozite militare şi centre de comandă militare.

20/11/19 22:41

Israelul revendică atacuri „de amploare” în Siria

Armata israeliană a revendicat miercuri dimineaţă o serie de atacuri aeriene „de amploare” împotriva unor obiective militare din Siria în care au fost ucişi aproximativ 20 de „luptători”, între care 16 străini, potrivit unui ONG, atacuri survenite ca ripostă la un tir cu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook