28.09.2021

  • Mai întâi, Ali Akbar Saleh, șeful Organizației de Energie Atomică a Iranului, s-a referit la un act de „terorism nuclear”, ferindu-se să pronunțe însă numele vreunui vinovat.

  • Poate fi considerată o crimă împotriva umanităţii”, a spus, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, Saeed Khatibzadeh, într-o conferinţă de presă.

  • La numai câteva ore de la anunțul festivist al liderului de la Teheran, responsabilii complexului nuclear subteran intrau în panică: o pană de curent paraliza centrala aproape în totalitate, duminică dimineață.

  • Între timp, duminică, în ajunul Zilei Independenței Israelului, premierul Benjamin Netanyahu toasta alături de șeful Mosad, Yossi Cohen, pentru parcursul incredibil realizat de statul evreu, ajuns în poziția de „putere mondială”.

15/06/21 14:21

Israelul stinge lumina în Iran

La numai o zi după ce Iranul marca triumfalist a 15-a aniversare a Zilei Naționale a Tehnologiei Nucleare a țării, prin punerea în funcțiune de noi centrifuge pentru îmbogățirea uraniului la Natanz, Israelul a lăsat fără curent cea mai importantă centrală nucleară subterană...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook