18.07.2019

  • Liderul extremei dreapta din Italia este în căutarea unei noi alianţe eurosceptice înainte de alegerile pentru Parlamentul European, programate pentru luna mai, scrie Reuters.

  • „Polonia şi Italia vor fi parte a unei noi primăveri a Europei, o renaştere a valorilor europene”, a declarat Salvini în cadrul unei conferinţe de presă cu ministrul polonez de Interne, Joachim Brudzinski.

  • Reuniunea a avut loc la iniţiativa lui Brudzinski, care a afirmat că el şi vicepremierul italian au discutat despre migraţie şi securitatea graniţelor Uniunii Europene.

  • Salvini urma să se întâlnească ieri la Varşovia şi cu Jaroslaw Kaczynski, liderul partidului aflat la putere în Polonia, cu care va discuta despre noua alianţă eurosceptică.

10/01/19 19:42

Italia şi Polonia vor o nouă Europă

Vicepremierul italian şi ministru de Interne, Matteo Salvini, aflat ieri în vizită la Varşovia, şi-a exprimat dorinţa ca Italia şi Polonia să-şi unească forţele pentru remodelarea Europei. Liderul extremei dreapta din Italia este în căutarea unei noi alianţe eurosceptice...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook