22.01.2022

  • Emisiunea de la Antena 1 a înregistrat aseară un record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pentru acest sezon, pe publicul commercialcu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

  • Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

  • Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

  • Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

21/11/21 14:35

iUmor, lider de audiență la nivelul tuturor targeturilor, seara trecută, la Antena 1 Show-ul a înregistrat un record la nivelul cotei de piaţă

Cea de-anouaedițieiUmor, difuzată aseară, la Antena 1, în intervalul 19:59 – 22:30, s-a impus ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. Emisiunea de la Antena 1 a înregistrat aseară un record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pentru acest sezon,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook