19.01.2019

  • Janssen, companie farmaceutică a Johnson&Johnson Romania, aniversează 25 de ani de prezență pe plan local, fiind una dintre primele companii multinaţionale care şi-au deschis biroul în ţara noastră.

  • „În cei 25 de ani de prezență în România am evoluat către un model de business dezvoltat, odată cu nevoile pacienților şi cu dinamismul industriei în care acţionăm.

  • Mai mult decât atât, 11 produse din portofoliul global al Janssen sunt incluse de Organizația Mondială a Sănătății pe lista organizaţiei de medicamente esențiale pentru viață.

  • În continuare, ne uităm spre viitor și spre soluții aplicate pentru managementul sănătății, la bunele practici care au dat rezultate la nivel internaţional, în contexte similare cu cel al României.

13/06/18 10:34

Janssen România aniversează 25 de ani de existență pe piața farmaceutică locală

Janssen, companie farmaceutică a Johnson&Johnson Romania, aniversează 25 de ani de prezență pe plan local, fiind una dintre primele companii multinaţionale care şi-au deschis biroul în ţara noastră. Cu un portofoliu local de peste 30 de medicamente inovatoare, compania Janssen...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook