03.07.2020

  • Una dintre filialele lanţului de magazine de lux Daimaru din Osaka (vestul Japoniei) a început să pună în aplicare acest nou regulament luna trecută, după ce a adoptat o propunere din partea angajatelor.

  • „Nu vom anula proiectul în sine pentru că este destinat în mod strict comunicării interne, între angajaţii de aici”, a explicat pentru AFP o purtătoare de cuvânt din partea Daimaru.

  • În schimb, magazinul va implementa o altă iniţiativă în acelaşi sens, dar renunţând la ecuson, a afirmat aceasta, fără a aduce alte precizări.

  • Demersul privind acest ecuson a apărut atunci când magazinul se pregătea să deschidă un nou raion destinat produselor de igienă feminină la etajul cu obiecte de vestimentaţie pentru femei tinere.

02/12/19 15:03

Japonia - Un lanţ de magazine renunţă la iniţiativa prin care angajatele urmau să poarte ecusoane în perioada menstruaţiei

Un mare lanţ de magazine din Japonia renunţă la un demers, iniţiat de personalul său feminin, care prevedea ca angajatele să poarte în mod voluntar ecusoane speciale în perioada menstruaţiei, după ce acest proiect a stârnit un val de proteste pe internet, a precizat un purtător...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook