04.03.2021

  • Japonia vrea săimpunăamenzi și chiar pedepse cu închisoarea pentru persoanele care nu respectă restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii pandemiei de coronavirus, scrie AFP.

  • Guvernul de la Tokyo vrea să găsească un echilibru între stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și menținerea activităților economice dar premierul Yoshihide Suga este citicat pentru felul cum gestionează criza sanitară.

  • Autoritățile au evitat mult timp să impună măsuri dure întrucât legislația nu permite norme care afectează drepturile și libertățile cetățenilor.

  • Starea de urgență a fost impusă cu dificultate în această țară, iar deciziile privind limitarea deplasărilor și reducerea programului barurilor și restaurantelor sunt la nivel de recomandare.

22/01/21 10:24

Japonia vrea să înăsprească restricțiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19

Japonia vrea să impună amenzi și chiar pedepse cu închisoarea pentru persoanele care nu respectă restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii pandemiei de coronavirus, scrie AFP. Autoritățile au evitat mult timp să impună măsuri dure întrucât legislația nu permite norme...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook