08.08.2022

PE SCURT

  • Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, principala favorită, şi românca Simona Halep, cap de serie numărul doi, vor intra direct în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Linz (Austria).

  • Jaqueline Cristian (104 WTA) s-a confruntatduminică, în ultimul tur al tabloului de calificări, cu ucraineanca Lesia Tsurenko (113 WTA), fiind învinsă în 3 seturi, scor 57, 6-4, 6-1.

  • Halep o va înfrunta în optimi pe câştigătoarea dintre belarusa Aleksandra Sasnovici (cea care a învins-o recent la Indian Wells) şi franţuzoaica Fiona Ferro.

  • Evenimentul are loc de obicei în octombrie, dar din cauza BNP Paribas Open, de la Indian Wells, a fost amânat pentru luna noiembrie.

07/11/21 16:46

Jaqueline Cristian și Ana Bogdan au ratat prezența pe tabloul principal la Linz. Begu s-a retras

Ultimul eveniment important al anului, din circuitul WTA, turneul de tenis feminin indoor Upper Austria Ladies Linz are la start pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și pe Emma Răducanu. Jaquelin Criastian și Ana Bogdan au evoluat în calificări, dar au ratat prezența...

Jurnalul ·

Posibil duel Simona Halep - Emma Răducanu la turneul de la Linz

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, principala favorită, şi românca Simona Halep, cap de serie numărul doi, vor intra direct în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Linz (Austria). Turneul de la Linz, în care s-ar putea întâlni Emma Răducanu cu Simona...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook