15.07.2020

PE SCURT

  • Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că a adoptat împreună cu omologul său american, Donald Trump, o declaraţie comună, document esenţial pentru dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România şi SUA.

  • După acest moment au avut loc, în Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi preşedinţi, urmate de discuţii cu participarea membrilor delegaţiilor oficiale.

  • Este pentru a doua oară, în actualele lor mandate, când preşedinţii Trump şi Iohannis au o întrevedere la Casa Albă, după întâlnirea din iunie 2017.

  • Este prima dată când am făcut acest pas.

21/08/19 14:52

Klaus Iohannis, în SUA. Anunțuri după discuția cu Donald Trump - LIVE TEXT + video

Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis a semnat în Cartea de Onoare. După acest moment au avut loc, în Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi preşedinţi, urmate de discuţii cu participarea membrilor delegaţiilor oficiale. Este pentru a doua oară, în actualele...

DCnews ·

Iohannis, cadou pentru Trump. Ce i-a dat

”I-am dăruit un stilou”, a zis Klaus Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că a adoptat împreună cu omologul său american, Donald Trump, o declaraţie comună, document esenţial pentru dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România şi SUA. 'Am adoptat...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook