04.07.2020

PE SCURT

  • (...) Îi încurajez să meargă mai departe”, a arătat preşedintele Iohannis într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

  • Vom căuta o propunere cu aliații noștri la acest demers să fie alta decât din interioriul PSD, a declarat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la Slatina.

  • Cu siguranţă există o gândire la nivel de Guvern şi cu siguranţă la momentul potrivit Guvernul vă va spune cum vede lucrurile”, a explicat Klaus Iohannis.

  • Angajarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin este un demers curajos, pe care PMP îl va susține în Parlament, a declarat joi, pentru Agerpres, președintele partidului, Eugen Tomac.

17/01/20 21:20

Klaus Iohannis, despre asumarea răspunderii: „O alegere potrivită, îi sprijin total în acest demers”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că sprijină demersul Guvernului de a-şi angaja răspunderea în Parlament cu privire la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. „Astăzi, Guvernul a decis să îşi asume răspunderea pe modificarea legii alegerii primarilor, în...

Jurnalul ·

UPDATEGuvernul își asumă răspunderea în Parlament pentru alegerea primarilor în două tururi. Reacții

UPDATE Premierul Ludovic Orban a declarat că prin angajarea răspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin a făcut "o mică nerespectare a înțelegerii cu UDMR", dar procedura îi dă dreptul formațiunii să reacționeze și nu este "neapărat real"...

EurActiv ·

UPDATEGuvernul își asumă răspunderea în Parlament pentru alegerea primarilor în două tururi. Reacții

EurActiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook