14.07.2020

  • După o întâlnire cu mediul de afaceri, Klaus Iohannis a spus că antreprenorii au probleme reale și nu pot fi lăsați singuri.

  • Totodată, președintele a anunțat și un „proiect de reconstrucție a României”, în cadrul căruia produsele românești vor fi promovate mai bine.

  • Tocmai de aceea, chiar înainte de decretarea stării de urgență, am susținut crearea unui grup de lucru interinstituțional, cu specific economic, la nivelul Guvernului, unde mediul de afaceri participă în mod activ.

  • Am discutat despre eforturile companiilor din România de a se adapta situației de criză pe care o traversăm, dar și despre cum vede mediul de afaceri reluarea activităților și relansarea economiei noastre.

05/05/20 16:55

Klaus Iohannis, despre relansarea economiei: România va ieși cu bine din criză/ Hotelurile și restaurantele, deschise gradual

Președintele Klaus Iohannis le transmite companiilor că România va ieși cu bine din această criză. Hotelurile și restaurantele se vor redeschide gradual, cu respectarea măsurilor de protecție. „Antreprenorii au probleme reale și nu pot fi lăsați singuri”, spune Iohannis....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook