02.12.2020

  • Președintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, în cadrul Bucharest Forum 2020, că pandemia de coronavirus reprezintă pentru România „cea mai dramatică perioadă de după 1989”.

  • Totodată, Klaus Iohannis a menționat că „măsurile economice cuprinse în Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investițiilor, al responsabilității și al sustenabilității”.

  • Șeful statului a mai punctat că vor fi necesare eforturi consistente pentru a consolida capacitatea România de a se raporta eficient la impredictibilitatea evoluțiilor din mediul de Securitate global.

  • „Pe lângă accelerarea proiectelor de infrastructură de transport şi energie, acest nou model urmăreşte dezvoltarea economică prin digitalizare, inovare, dezvoltare şi aplicare de noi tehnologii în agricultură, energie şi industrie, afirmă Iohannis.

08/10/20 16:48

Klaus Iohannis: Pentru România, pandemia de COVID-19 reprezintă cea mai dramatică perioadă de după 1989

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, în cadrul Bucharest Forum 2020, că pandemia de coronavirus reprezintă pentru România „cea mai dramatică perioadă de după 1989”. „Pentru România, pandemia de COVID-19 reprezintă cea mai dramatică perioadă de după 1989. Pe fondul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook