29.05.2020

PE SCURT

  • Dragi români, Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate.

  • Miza alegerilor prezidenţiale este foarte mare - prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD.

  • Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vreao Românie normală și corectă.

  • Prin intervenţiile mele, prin implicarea voastră continuă şi prin votul dat pe 26 mai am reuşit să menţinem România pe drumul său pro-european şi democratic.

12/10/19 21:16

Klaus Iohannis, primul mesaj la începutul campaniei electorale

"Dragi români, Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate. Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr...

DCnews ·

Iohannis: Prezența la vot este esențială pentru a avea o Românie fără PSD

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, într-un mesaj pe Facebook, că adevărata schimbare în România vine prin votul tuturor românilor care cred în democraţie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare şi normalitate, iar prezenţa la vot în număr mare este esenţială...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook