25.10.2020

  • Putem spune că astăzi începe marea provocare pentru sistemul nostrum financiar și pentru actorii care formează arhitectura acestuia: Autoritatea de Supraveghere Financiară, Bursa de Valori București, societățile de investiții financiare și alți operatori.

  • Este nu doar o performanţă istorică în sine, ci şi o confirmare a potenţialului de dezvoltare de care economia noastră dispune.

  • Totodată, este foarte important ca cetățenii să beneficieze de un sistem financiar modern, prin produse financiare cât mai avantajoase, ușor de accesat și de gestionat.,a declarat Klaus Iohannis.

  • Sper ca acest nou statut să se transpună în creşterea capitalizării bursiere, pentru ca ţara noastră să devină un jucător important pe pieţele financiare din regiune, tot mai dinamice şi competitive.

21/09/20 12:40

Klaus Iohannis: Trecerea României la statutul de piață emergentă este nu doar o performanță istorică, ci și o confirmare a potențialului de dezvoltare

Trecerea la statutul de o piață emergentă reprezintă nu doar o performață istorică, ci și o confirmare a potențialului de dezvoltare de care dispune economia țării, a transmis președintele Klaus Iohannis, luni, în cadrul evenimentelui „Moment istoric: România emergentă”. „Felicit...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook