29.11.2021

  • Laura Codruța Kovesi se declară surprinsă că în UE există discrepanțe mari în privința numărului investigațiilor fraudelor financiare: Există state cu sute de cazuri și state cu 3-4 cazuri.

  • „Atunci când vorbim de apărarea statului de drept, implicit de combaterea corupției și a fraudei financiare, Parchetul European va avea un rol foarte important.

  • Ea a adăugat că daunele cu TVA la nivelul UE pot ajunge într-an la aproximativ 30-60 de miliarde de euro, conform Institutului Kiel pentru Economie Mondială.

  • Independența Parchetului European este reglementată prin regulamentul său, toți procurorii care vor lucra pentru Parchetul European vor fi independenți.

18/10/20 01:52

Kovesi, despre discrepanțele mari din UE în privința numărului investigațiilor fraudelor financiare: Există state cu sute de cazuri și state cu 3-4 cazuri

Laura Codruța Kovesi se declară surprinsă că în UE există discrepanțe mari în privința numărului investigațiilor fraudelor financiare: Există state cu sute de cazuri și state cu 3-4 cazuri. Pandemia care a determinat alocarea de mai mulți bani europeni poate înseamna mai...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook