02.07.2020

  • În timp ce anchetatorii nu au nicio probă că Alexandra și Luiza ar fi fost, într-adevăr, ucise de către Gheorghe Dincă, informații explozive apar în legătură cu activitatea fiicei acesteia.

  • Daniela Dincă Bălan ar conduce, în prezent, afacerile de la Arad ale unui controversat italian, decedat în luna februarie a acestui an, implicat în operațiuni ilegale cu muniție de vânătoare.

  • Oficial, italianul a fondat la Arad o rețea de companii care se ocupă cu imobiliare, cu agricultură și cu distribuția de cafea, iar fiica “monstrului” din Caracal ar fi fost chiar concubina acestuia.

  • Soțul politicienei, Cătălin Bogdan Boghicevici, este fost ofițer în cadrul Serviciului Român de Informații, activând în cadrul UM 0556 Arad, adică SRI Arad.

13/08/19 14:14

Legături suspecte ale fiicei “monstrului” din Caracal cu un afacerist italian. Conexiuni cu o posibilă rețea de proxenetism

În timp ce anchetatorii nu au nicio probă că Alexandra și Luiza ar fi fost, într-adevăr, ucise de către Gheorghe Dincă, informații explozive apar în legătură cu activitatea fiicei acesteia. Daniela Dincă Bălan ar conduce, în prezent, afacerile de la Arad ale unui controversat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook