29.09.2020

  • Documentarul LEMN este susținut de Centrul Național al Cinematografiei, Creative Media, Eurimages, Institutul de Film Austriac, Fondul de Film din Viena, Televiziunea ORF, Fondul de Film din Hamburg și Medienboard Berlin.

  • Pentru regizoarele și producătoarele Monica Lăzurean-Gorgan, Ebba Sinzinger și Michaela Kirst, acest subiect a dus la o colaborare specială: realizarea unui film care și-a propus să facă lumină asupra investigațiilor importante ale activiștilor.

  • Filmul este o coproducție cu Austria și Germania prin 4 Proof Film (România), WildArt Film (Austria) și Film Tank (Germania).

  • Monica a participat activ, timp de mai mulți ani, la documentarea activiștilor de mediu de la EIA în România, filmând alături de echipele din Austria și Germania.

06/08/20 08:10

LEMN, filmul care vorbește despre tăierile ilegale de păduri și comerțul cu lemn, în premieră națională la TIFF 2020

LEMN, documentarul semnat de Monica Lăzurean-Gorgan, Michaela Kirst și Ebba Sinzinger despre lemnul care dispare constant din păduri și despre oamenii care trăiesc din comerțul cu lemn, va avea premiera națională în cadrul celei de-a XIX-a ediții a Festivalului Internațional...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook