27.06.2019

  • Devenit celebru graţie pieselor sale melodioase şi vocii lui impresionante, cântăreţul britanic, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, era mai puţin cunoscut pentru apetitul său de colecţionar de artă.

  • Cu toate acestea, starul britanic a sprijinit apariţia colectivului de artişti britanici contemporani Young British Artists (YBA), creat la sfârşitul anilor 1980.

  • Colectivul Young British Artists a devenit cunoscut pe plan internaţional datorită abordării sale artistice pe suporturi multiple, dar şi pentru înclinaţia sa evidentă de a sfida convenţiile şi de a şoca.

  • Sumele obţinute în urma licitaţiei 'vor fi utilizate pentru a continua acţiunile filantropice ale lui George Michael', au precizat reprezentanţii casei Christie's într-un comunicat publicat vineri.

10/02/19 01:49

Licitație cu obiectele lui George Michael

Devenit celebru graţie pieselor sale melodioase şi vocii lui impresionante, cântăreţul britanic, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, era mai puţin cunoscut pentru apetitul său de colecţionar de artă. Cu toate acestea, starul britanic a sprijinit apariţia...

DCnews ·

Licitație cu obiectele lui George Michael

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook