25.05.2022

  • Liderii globali ai mediului de afaceri sunt îngrijorați de omisiunile și deciziile pe care le iau sistemele de inteligență artificială,conform unui sondaj efectuat de firma de avocatură Dentons.

  • Dentons a efectuat un sondaj în rândul liderilor de afaceri globali cu privire la utilizarea IA de către organizațiile lor, precum și asupra riscurilor și oportunităților prezentate de aceste tehnologii.

  • Ghidul este însoțit de rezumate ale strategiilor guvernamentale și ale evoluțiilor aspectelor de reglementare din Europa, Canada, China, India, Israel și Statele Unite.

  • Acest sondaj stă la baza Ghidului Dentons pentru Inteligență Artificială 2022, care prezintă perspectiva avocaților Dentons asupra problemelor juridice și de reglementare cu care vor trebui să se confrunte companiile care utilizează AI.

13/01/22 21:34

Liderii de afaceri sunt îngrijorați cu privire la utilizarea inteligenței artificiale

Liderii globali ai mediului de afaceri sunt îngrijorați de omisiunile și deciziile pe care le iau sistemele de inteligență artificială, conform unui sondaj efectuat de firma de avocatură Dentons. Dentons a efectuat un sondaj în rândul liderilor de afaceri globali cu privire...

Jurnalul ·

×
Palo pe Facebook