27.10.2021

  • În carne și oase sau prin intermediul unor ecrane uriașe, liderii lumii au revenit la sediul Națiunilor Unite din New York pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei.

  • Ei s-au reunit, marți, în sala de ședințe a Adunării Generale a ONU, cu o agendă diplomatică încărcată și spectaculoasă, pe fondul unui avertisment apăsat al liderului organizației mondiale: „Trezirea!

  • Unul dintre primele discursuri așteptate cu nerăbdare a fost cel a președintelui american, Joe Biden, care a caracterizat Adunarea ONU drept „un punct de inflexiune al istoriei”.

  • Alți peste 60 de lideri susțin discursuri preînregistrate, exprimându-și regretul că, pe fondul pandemiei, nu pot fi prezenți la lucrările celei mai importante reuniuni mondiale a anului.

23/09/21 07:42

Liderii planetei au rupt lanțul și negociază dur la New York

În carne și oase sau prin intermediul unor ecrane uriașe, liderii lumii au revenit la sediul Națiunilor Unite din New York pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei. Ei s-au reunit, marți, în sala de ședințe a Adunării Generale a ONU, cu o agendă diplomatică încărcată...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook