22.04.2021

  • Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, l-a dat în judecată pe liderul opoziţiei, deoarece l-a criticat pentru misiunea eşuată de salvare a 13 ostatici turci în nordul Irakului, transmite joi dpa.

  • Turcia a lansat o ofensivă militară împotriva luptătorilor Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK, scos în afara legii) în nordul Irakului, săptămâna trecută.

  • Kilicdaroglu l-a acuzat pe Erdogan că este principalul responsabil pentru eşecul misiunii.

  • Potrivit Ankarei, ostaticii, printre care poliţişti şi soldaţi, au fost executaţi cu puţin înainte ca operaţiunea de salvare să ajungă în regiunea muntoasă Gara, situată la circa 35 km sud de frontiera turcă.

18/02/21 21:59

Liderul de la Ankara nu mai suportă nicio observație. Erdogan îl dă în judecată pe liderul opoziţiei, deoarece l-a criticat pentru eşecul unei misiuni de salvare

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, l-a dat în judecată pe liderul opoziţiei, deoarece l-a criticat pentru misiunea eşuată de salvare a 13 ostatici turci în nordul Irakului, transmite joi dpa. Erdogan îi cere 500.000 de lire (71.000 de dolari) lui Kemal Kilicdaroglu,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook