17.10.2019

  • Anterior, un grup semnificativ de eurodeputaţi conservatori eurosceptici, precum şi micul partid nord-irlandez DUP - care în mod normal le asigură conservatorilor majoritatea în Camera Comunelor - au anunţat că resping acordul, potrivit Agerpres.

  • Dacă acordul pică din nou la vot, Theresa May a promis că miercuri va cere Camerei Comunelor să voteze ieşirea din UE fără un acord pe 29 martie.

  • Dacă deputaţii resping şi această variantă, joi ar urma un vot pentru o amânare a Brexitului, care în opinia şefei executivului britanic nu ar trebui să depăşească sfârşitul lunii iunie.

  • Prin urmare, el le-a cerut deputaţilor să ia în această seară ''o decizie politică'', pentru că ''acum a sosit momentul să votăm pentru acest acord''.

13/03/19 16:53

Liderul Partidului Laburist britanic confirmă că laburiştii vor vota împotriva acordului privind Brexitul

În dezbaterea ce se desfăşoară înaintea unui votului asupra acordului deja respins în luna ianuarie din cauza mecanismului de ''backstop'' privind frontiera nord-irlandeză, Corbyn a spus că şefa executivului nu a reuşit să schimbe ''nici măcar un cuvânt'' în înţelegerea...

Romania TV ·

Liderul Partidului Laburist britanic confirmă că laburiştii vor vota împotriva acordului privind Brexitul

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook