21.04.2021

  • „Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate Guvernului condus de Iohannis!

  • Acesta spune că este „groaznic de grețos” „să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia”.

  • Președintele PSD mai spune că nu românii sunt de vină că nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esențial în tratarea coronavirusului, sau că nu se găsesc vaccinurile antigripale sau Euthyrox.

  • „Românii sau Iohannis și PNL sunt vinovați că achiziția de ventilatoare a ajuns pe masa DNA și nu în spitale, unde trebuia?! Ați mers prea departe cu tupeul!

07/10/20 19:55

Liderul PSD: „E groaznic de grețos! (…) Oricât balet ar face președintele, situația de astăzi e responsabilitatea Guvernului!”

Responsabilitatea pentru situația în care se află România aparține în integralitate Guvernului, i-a replicat, miercuri, președintele PSD, Marcel Ciolacu, lui Klaus Iohannis, care a declarat că sănătatea publică e amenințată de COVID, iar politica românească de PSD. „Responsabilitatea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook